[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Viquipèdia:Quant a la Viquipèdia - Viquipèdia

Viquipèdia:Quant a la Viquipèdia

De Viquipèdia

La Viquipèdia és una enciclopèdia de contingut lliure que és fruit de la col·laboració de gent de tot arreu. És una plana web wiki, el que vol dir que tothom pot editar qualsevol article ara mateix fent clic a l'enllaç edita que apareix a dalt de la plana (a excepció d'algunes planes protegides).

El 15 de gener de 2001, Jimmy Wales, Larry Sanger i altres col·laboradors iniciaren el projecte en anglés. L'última volta que es va revisar aquest article (13 d'octubre de 2004) la Viquipèdia ja tenia més de un milió d'articles repartits entre més de 50 idiomes. Actualment, hi ha 117.756 articles a la nostra, i amb la vostra ajuda en tindrem molts més. Cada dia, centenars de col·laboradors de tot el món fan milers d'edicions i creen articles nous a les diferents Wikipedies.

Vegeu les estadístiques de la Viquipèdia, també les teniu detallades.

El programari que fa funcionar aquesta web s'anomena MediaWiki. Visiteu la seua plana web per obtindre més informació (en anglés). També podeu comprovar la versió del programari.

Informació legal

Wikipedia és una marca comercial de Wikimedia Foundation, Inc.

Tot el text de la web, i la majoria de les images i altres continguts, està cobert per la GNU Free Documentation License. Les contribucions resten propietat dels seus creadors i la llicència de copyleft assegura que el contingut restarà sempre disponible per a distribuir-lo i reproduir-lo lliurement. Vegeu Viquipèdia:drets d'autor per a més informació.

Vegeu també