[HOME PAGE] [STORES] [CLASSICISTRANIERI.COM] [FOTO] [YOUTUBE CHANNEL]

Usuari:Martorell - Viquipèdia

Usuari:Martorell

De Viquipèdia


el meu estat
absent En aquests moments no estic connectat a la Viquipèdia.

Ara mateix estic absent, però sovint sóc una persona despistada i potser que m'oblide de pitjar el meu estat actual. Si voleu fer-me arribar un missatge, feu-lo al final de l'article d'Usuari_Discussió:Martorell, sisplau.

Si tens ganes de contribuir a la Viquipèdia, però no saps ben bé en què, estaria molt agraït si hi participes amb mi. Les coses que normalment hi contribuïsc el trobareu avall amb una llista de tasques que estic duent a terme, així com les tasques aturades per algun motiu (i que potser tu tens la solució!).

 • Frase pròpia: "Viu l'aventura sense aventurar la vida".
 • Frase aliena preferida: Viu com penses, perquè sinò acabaràs pensant com vius.


Etiquetes d'usuari
Dades personals
Viquipedistes del País Valencià Aquest viquipedista és originari del País Valencià.


Viquipedistes

Aquest viquipedista és originari de Elx.
1978 Fou l'any que tingué l'honor de veure néixer aquest viquipedista.

Viquipèdia:Babel
ca Aquest usuari parla el català com a llengua materna.
es Este usuario habla español como lengua materna.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
sgn-2 Aquest usuari pot contribuir amb un nivell mitjà de llengua de signes valenciana.
Aquest usuari és membre del viquiprojecte valencià.


Català occidental Est usuari parla valencià
o català occidental.
Corxets A aquest usuari li agrada organitzar la informació per plantilles.
Socialista Aquest viquipedista és d'ideologia socialista.
Traductor Aquest usuari li agrada traduir articles per a la Viquipèdia en català.
Firefox
Aquest viquipedista empra com a navegador d'Internet el
Mozilla Firefox.

[edita] Llistat de tasques

[edita] FIFO contrib

Usuari:Martorell/FIFO contrib 2005

Usuari:Martorell/FIFO contrib 2006-2007

[edita] Utilitats externes

[edita] Ferramentes

[edita] Instal·lació de l'avís d'Estat

L'esquema de davall és organitzat segons les dependències: scripts que es troben per damunt són requerits pels scripts que es troben per davall, és a dir, que si voleu utilitzar-ne qualsevol, caldrà que utilitzeu qualsevol dels scripts que es troben a dalt. A més a més, els que són marcats en roig són scripts que jo no faig servir, però que el podreu trobar a en:User:Topaz, autor del codi. Les llibreries de funcions són en blau, i els Mòduls (scripts que podrien ser útils per a algú i que no cal conèixer res de javascript) són en taronja.

 • monobook - Una sèrie d'inclussions per a qualsevol script que desitgeu fer servir.
 • init - Engegament de la resta dels scripts.
  • util - Funcions d'utilitat bàsica: manipulation DOM, i objectes constructors multi-navegadors.
   • edit count util - Us duu al toolserver desfasat de la pàgina de comptador d'edicions d'un usuari, si pitgeu en un enllaç a la seua pàgina, subpàgina, o pàgina de discussió. Pot personalitzarse per fer servir qualsevol altra eina que calgue un nom d'usuari a la seua cadena de consulta. Avís:La comptedicioniti pot ser fatal.
   • section splitter - Wraps each main section of every article you view with divs that the attribute class="tz-primarySection". While this isn't horribly useful on its own, it can be used with CSS to achieve interesting results.
   • comm - A little XMLHttpRequest wrapper.
    • wputil - Funcions d'utilitat específica per a la Viquipèdia: pren el teu nom d'usuari actual, altera la interfície del monobook, modifica el contingut d'articles en segon pla.
     • avís d'estat - Afegeix un panell sota el "toolbox" en la part esquerra de la teua pantalla o uns poquets botons a la teua barra d'eines per a actualitzar Usuari:ElTeuNomD'Usuari/Status per Disponible, Enfeinat, o Absent.

Per a instal·lar la funcionalitat de l'avís d'estat, cal que feu servir l'aparença per defecte de la Viquipèdia, és a dir, el "Monobook", i heu de copiar el codi disponible als enllaços de dalt al mateix nom de subpàgina de la teua pàgina d'usuari. Per exemple, el codi que es troba a Usuari:Martorell/statuschanger.js, copieu-lo al subdirectori /statuschanger.js del vostre espai d'usuari. Una vegada heu copiat tots els codis, no vos preocupeu si no hi noteu cap canvi: heu de recarregar la memòria cau de la pàgina al vostre navegador. Per a fer-ho:

 • Si fas servir el mozilla premeu MAYS+CTRL+R
 • IE / Opera MAYS+CTRL+F5
 • Safari: mays+cmd-r
 • Konqueror mays+ctrl-r

A aquestes alçades, aleshores, hi haurien d'aparèixer tres enllaços (disponible, enfeinat, absent) a tot dalt a la dreta, al minipanell d'usuari.

[edita] Instal·lació alternativa

Una altra manera d'instalar-t'ho, i de manera molt més fàcil, és copiar el codi de Usuari:Martorell/monobook.js en una subpàgina de la teua pàgina d'usuari /monobook.js, sense canviar res del codi. Una volta recarregues la memòria cau del teu navegador, ja et funcionaria.